19.11.2012

MALTA part 1

    

Noniin.. vihdoinki sain aikaan edes jotain noiden Maltan kuvien suhteen. Reissustahan on tosiaan jo melkeen kuukausi... Oltiin siis tuolla reissussa 2 viikkoa (syysloma ja yks viikko sitä ennen) ja molemmilla matkoilla yks yö Saksassa, Düsseldorfissa. Ilmat oli lämpimät ja sateeltaki säästyttiin jos yhtä päivää ei lasketa :)

Saksassa oli sitten aikaa kierrellä ympäri kaupunkia ja räpsiä kuvia.

Saksasta sitten matka jatku kohti Maltaa. Siellä oli ihan erilaista ku Suomessa. Heti ku astuttiin ulos lentokoneesta kostea ja lämmin ilma oli meitä vastassa. Ja meillä oli pitkähihaset ja farkut, koska saksassa oli aika kylmä. Kirkkoja siellä Maltalla oli enemmän ku tarpeeksi. 365 eli vuoden jokaiselle päivälle oma. Tuo kirkko, joka on nuissa kuvissa oli ihan meidän hotellin naapurissa.
Bussiliput oli tosi ahkerassa käytössä koko loman. Rämisevillä busseila ajeltiin pitkin kapeita teitä koko loman ajan. Alkulomasta se kyyti vähän pelotti mutta kyssä siihen parissa päivässä tottu. Suomessa liikenne on oikeesti tosi rauhallista verrattuna tuohon.

Ihan ehdoton lempparipaikka koko lomalla oli Sininen laguuni. Sinne mentiin laivalla Maltan pääsaarelta ja siellä vietettiin yhteensä kaks päivää. Laguunissa oli ihanan kirkasta ja tosi lämmintä vettä. Helposti näki sukellella simpukoita pohjasta  :)


Namnamnam. Nutellaa tuli syötyä ihan liikaa. Ja pitihän sitä muutama purkki kotiinki tuoda... :DYhtenä päivänä sitte lähettiin bussilla Maltan pääkaupunkiin Vallettaan. Siellä kierreltiin kaupoissa ja kateltiin nähtävyyksiä. Ja siellä oli jokapuolella aivan ihania puhelinkoppeja!  
"Muutama" pala suklaakakkuaki tuli syötyä. Tuolla oli tosi halpoja ja ihania kakkuja oikeestaan joka paikassa.

Toisen viikon kuvat tulee sitte ku jaksan ne muokkailla :) Nyt kuitenki jatkan tätä mun sairastelupäivää siivouksen ja läksyjen merkeissä.

♥: Sara

5 kommenttia :

Comment, please! :)