13.5.2013

Shopping is my therapy


takki niititon.com paitoja kenkulit
Takki / H&M
Huivi / Stockmann (Vero moda)
Kaikki paidat / H&M
Lenkkarit / Intersport
Balleriinat / H&M

 VAROITUS! SEKAVAA TEKSTIÄ LUVASSA!!

Siinä olis mun Kuusamon reissun ostoksia. Paitdi tuo pinkki collegepaita ja nuo balleriinat tuli postissa, kun olin ne aikoja sitte tilannu H&M:ltä mutta jouduin palauttamaan väärän koon takia. Kevättakin osto tuli ehkä vähän myöhässä, eikä sitä toivottavasti tarvi käyttää enää kovin kauaa, mutta on sitte ainaki syksyksi takki.

Sitte vähän toisesta asiasta. Monet "suositummat" bloggaajat on myös puhunu blogeissaan tästä samasta aiheesta, joka on kommentointi. Se on oikeesti ihan mahtava tunne, kun kirjautuu bloggeriin ja etusivulta hyppää silmään oranssi teksti "3 kommenttia odottaa tarkistusta". Joskus tuntuu että ketään ei kiinnosta mun höpinät ja saattaahan se ollakki niin, mutta jos ei kiinnosta niin voi kertoa, että mikä sitten kiinnostais. Olis kiva saada rakentavaa palautetta tästä meidän blogista. Parannusehdotuksia ulkoasusta, postauksien sisällöstä, kuvista tai ihan mistä vaan saa laittaa ja postausideat on myös tervetulleita. Jo yks kommentti piristää päivää. Ainaki niiden, joilla on oma blogi pitäis ymmärtää mua edes vähäsen. Eli rohkeesti vaan kommenttia tulemaan. Risut ja ruusut on molemmat tervetulleita :)

Sitten tähän loppuun vielä sellanen juttu, mistä en oo muistanu täällä blogissa mainita. Oon tehny joku aika sitte (okei, kauan sitte) instagaramin. Siellä mua voi seurailla TÄSTÄ. Instasta mut läytää nimellä SARA_ANNIKAA.

10 kommenttia :

 1. Huippuja oikeesti nää postaukset, mutta mun mielestä sais olla vähä tiheemmin noita postauksia.. haluaisin että tekisitte enemmän videoita, ja talopostauksen ja kaveripostauksen!!!! nää postaukset aina jotenki piristää päivää!! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainaki ite yritän tehä postauksia mahollisimman usein mut aina vaan ei ehi ku on harrastuksia ja koulujuttuja ja kavereitaki pitää ehtiiä nähä. Ja kiva kuulla että tykkäät :)

   Poista
 2. voi että ihana takki! mää oon koittanu koko kevvään ettiä kevyempää takkia ja sitte ku löysin sen täydellisen ni ei tietenkää ollu kokoja:D toppaliivillä mennään, ei kiva! onneksi tännäänki oli jo nii lämmin että ei paljo takkia tarvinu, ehkä luovutan sen ettimisen lämpimien ilimojen toivossa :D
  ja sitte vielä että oon katteellinen ku ossaatta laittaa tai muokata nuo pystykuvat nuin hyvin vierekkäi ja ei oo kuvilla semmosia reunoja ja kaikkia!:) mää en yhtää ossaa ku oon ihan sukka ton bloggerin kans:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki ollu jo kauan hakusessa tuo takki mut ei oikeen meinannu raahesta löytyä. Netistä löytyy muuten ihan hyviä ohjeita kaikkiin taisteluihin bloggerin kans :D ja nuo kuvat saan vierekkäin tekemällä vaan kahen kuvan kollasin :)

   Poista
  2. haha ei mulla oo aikaa istua konnella nii kauan että opettelisin bloggerin käyttöä, eikä kyllä taitas kärsivällisyyskää riittää ettimään ohojeita:D mulla tullee aina kollaaseista väärän kokosia ja törkysen näkösiä >:)

   Poista
  3. No harjotus tekee mestarin :D

   Poista
 3. tykkään hirmusti teijjän blogista, ihanan piristävää luettavaa ja kuvatki on ihania, jatkakaa niinku tähänki asti:) tehkää jotaki erikoispostauksia? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) ja oon itekki miettiny jotain erikoispostauksia :)

   Poista
 4. ihanii vaatteit teil(: ja kivoi kuvii ja bloggauksii muutenki! käykää ihmees kattomas munki blogii www.salla-littlepieceofmylife.blogspot.fi just eilen tehny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Käyn kattoon ku pääsen koneelle :)

   Poista

Comment, please! :)