17.8.2013

When your words mean nothing I go la la la..

Tänään on ollut ihan tosi masentava ja ankee päivä, ulkona sataa ja tulee kylmästi ja auringosta ei näy mitään. Eilen heti koulujen jälkeen lähdettiin käymään Oulussa hakemassa rippilahjaa ja tultiin kotiin Zeppeliinin kautta ja löysin sieltä h&m:ltä täydelliset farkut (20euroa), mulla oli ollu kokopäivän tosi omituinen olo ja kuumehan mulle sitten nousi ja tänään oon vaan loikoillu täällä sängyn pohjalla juoden teetä ja pukenu jumppinin ja villasukat, tulee ihan syksyfiilis. Täällä blogin puolella on nyt ollu tän viikon hiljaiseloa, koulut on vienny ihan kaikki voimat, vaikka ei ne ainakaan vielä mitään ylivoimasen raskaita päiviä oo ollut, mutta musta vaan koko koulujuttu tuli niin yhtäkkiä, kaikki tapahtu vaan niin nopeeta, että vieläkään en oo ihan tätä käsittänyt, että nyt se viimenen vuos tätä peruskoulua vierähti käyntiin ja hyvin vierähtikin :)! Läksyjä on jo vähän tullut ja nyt tää vuos on pakko tsempata kouluasioissa!

tinnijaminä
Nää Tinjan ja mun kuvat on aikalailla viimisiltä lomapäiviltä, oli tosi mukavaa, käytiin subissa syömässä, kuvailtiin tuolla kauheassa tuulessa, pyöräiltiin siellä ja täällä, nähtiin Jasminia kans ja muita ihania ♥! Ihan kiva lomanlopetus- päivä oli, oli pelottava polkee yöllä 4:n aikaan kotiin pilkkopimeessä ja yksin.. hui.
teehetki
Tästä tää päivä on oikeastaan suurimmaksi osaks koostunu... ärsyttää olla sairaana viikonloppuna :(
turkinpippurin-speciaali-med-rakasjasmin
Oltiimpa Jasminin kanssa Turkinpippurissa tässä yks päivä koulujen jälkeen syömässä ♥, naminami, suosittelen tota talon speciaalia :)! Voi näyttää jännältä, mutta se on tosi hyvää! (Y)
kukkasia subwayeatfresh minämeikämä vesipisaroita daydreaming ihanatinjaa hihi

Tuossa oli pieni kuvakooste  kamerassa pyörivistä kuvista, toivottavasti tykkäsittä, ja tiedän aika sekavia kuvia, kun tosi moni eripäiviltä ja ihan erilaisia...Nyt oikeen hyvää yötä kaikille ♥!

2 kommenttia :

Comment, please! :)