5.9.2013

Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift

Moikka taas pitkästä aikaa! Vihdoinki on aikaa ja kiinnostusta tulla tännekkin postailemaan. Tosiaan musta ei oo täällä paljon mitään kuulunut, mulla vaan loppu innostus bloggaamiseen ja kamerassakaan näkynyt juuri mitään kuvia, mutta toivotaan, että nyt lähiaikoina ois enemmän aikaa ja sitä kiinnostusta tulla teille tännekkin jotain kirjottelemaan. Mulla on "uus" puhelin (rippilahjaksi sain ja rippijuhla ja konfirmaatio meni muuten hyvin ja hups siitäkään en saanu postausta tehtyä.) jolla sitten tein instan ja siellä mä päivittelen suunilleen jokapäivä joten voitte seurailla mua sieltä nimellä: _noraemilia :)

Untitled UntitledNää kuva on Venetsialaisista Kalajoelta. Lähdettiin käymään siellä kun oltiin kuultu, että nuo ilotulitukset on mäkemisen arvoiset ja sitähän ne oli! Ihan mahtavat! Hienoimmat ilotulitukset mitä oon koskaan nähnyt, 11 aikaan se ilotulitus alko ja niitä ammuttiin tavallaan kolmesta eri pisteestä ja oli vaikeuksia päättää minne kattoo ja mitä kuvaa kun koko taivas täytty niistä. Kuviin oli vaan aika hankala saada talletettua niitä hienompia kohtia, mutta näillä mennään.

Untitled Untitled Huomenna on sitten perjantai ja meidän koulun liikuntapäivä eli koulu loppuu jo 12 ja lähen viikonlopuksi Yppäriin, nytten hyvää yötä kaikille (:!

4 kommenttia :

 1. tee postaus sun rippijuhlist :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä miettiin että ois myöhästä tehä niistä mut jos ei oo ni tottakai voin tehä :)

   Poista
 2. Sulle ois haaste mun blogissa
  http://reasonwhyiamstillalife.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista

Comment, please! :)