30.12.2013

Thank you 2013, you were awesome

1 TAMMIKUU
En oikeen muista mitä oon tammikuussa tehny. Saara ainaki kävi Raahessa ja ainaki kuvista päätellen on ollu paljon lunta. Oikeesti mun aivot lyö tyhjää ku mietin, mitä tammikuussa on tapahtunu :D

2 HELMIKUU
Helmikuussa meillä oli turnaus ainaki Oulaisissa ja koulussa pidettiin ystävänpäivänä tukareiden kanssa sellanen jouluradio. Mulla ei oikeestaan oo kauheesti muistikuvaa helmikuustakaan :D Jotenki nuo lakuvuoden kuukaudet on jo päässy unohtumaan.

3 MAALISKUU
Maaliskuusta muistan kuitenki jo jotain :D Käytiin Noran kanssa Rovaniemellä yhtenä viikonloppuna ja sillä reissula tuo kaheli tais sen kameransaki hukata. Hiihtoloma oltiin perheen kans Saariselällä ja Saara oli siellä kans oman perheen ja niiden tuttujen kans. Kävin tyttöjen kanssa sitte monena päivänä laskettelemassa ja oli ihan mahtaa reissu!

4 HUHTIKUU
Huhtikuussa oli viikonloppuripari, joka kyllä ylitti mun odotukset ihan täysin. Ajattelin eka et siellä on varmaan ihan tylsää ja pelkkää jeesustelua mutta oli oikeesti tosi mukava viikonloppu ja sain paljon uusia kavereita. Ja tottakai ruoka oli ihan parasta, niinku aina Kultalassa. Huhtikuussa oli myös Noran synttärit joita juhlittiin Jasminin ja Tinjan kans. Ja leikkasin myös hiukset!

5 TOUKOKUU
Toukokuu alko ihanasti lumisateella. Raahessa, ja varmaan muuallaki oli nimittäin vappuna maa valkosena. Ja meillä oli koulussa sellanen musiikin valinnaisrymien järjestämä vappukonsertti, jossa olin juontajana ja sitte soitin rumpuja ja pianoo meidän ryhmän esityksissä. Käytiin perheen kans Kuusamossa ja loppukuusta kävin Helsingissä yhessä kouluun liittyvässä "koulutuksessa" parin opettajan kans. Yhtenä päivänä käytiin Ninnin ja Veeran kans piknikillä ja rantakausiki tuli avattua toukokuussa! Tuntuu hassulta, että samassa kuussa sato lunta ja makoiltiin uimarannalla :D

6 KESÄKUU
Kesäloman alussa oli Power cup Mikkelissä. Se on siis maailman suurin junioreiden lentopalloturnaus, joka järjestetään joka vuosi eri kaupungissa. Avajaisissa esiinty Aste ja diskossa Redrama. Tää oli mulle vasta toinen Poweri ja ootan kyllä taas innolla seuraavaa vaikka se onki ens kerralla Raahessa. Powerin jälkeen olin tuomarina E ikästen pesisleirillä Rovaniemellä ja sitä ennen pari päivää muutenki siellä. Ja juhannuksenki vietin Rovaniemellä perheen ja pikkuserkkujen kans ja näin myös Saaraa ja Lauraa sillä reissulla.

7 HEINÄKUU
Heinäkuussa käytiin vähä reissaamassa etelässä. Oltiin Helsingissä ja sitte Porin lähellä sellasessa saaressa mökillä. Käytiin Linnanmäellä ja Hyvinkään asuntomessuilla ja siellä saaressa vaa syötiin ja kaikkea sellasta perus mökkeilyä. Jossaki välissä käväsin Kempeleessäki pesiksen suurleirillä vähän viheltämässä. Sain ihan kauheesti uusia kavereita ka mulla on jo ihan kauhee ikävä kaikkia! Ihan loppu kuusta suunnattiin sitte taas  Kultalaan. Oli tosi kiva ripari aikka muutaman päivän olinki vähä huonolla fiiliksellä.

8 ELOKUU
Riparin jäälkeen elokuun alussa lähettiin sitte Kanarialle Puerto Ricoon kaheksi viikoksi. Oli ihanan lämmintä ja aurinkoista koko loman ajan. Käytiinn eläinpuistossa, uitiin, shoppailtiin ja syötiin hyvää ruokaa. Tulee ihan ikävä tuonne etelän lämpöön ku kattelee noita reissukuvia! Oltiin viikko pois koulustaki tuon reissun takia eli menin sitte viikon muita myöhemmin kouluun. Jes kova olo ku ollaan kolun vanhimpia. Naimaluvanki sain elokuun lopussa :)

9 SYYSKUU
Syyskuussa oltiin taas kerran Kultalassa. Siellä oli nourten syysleiri ja taas oli hirmu mukavaa ja tutustuin tosi moneen ihanaan ihmiseen! Käytiin myös vaeltamassa vähä isommalla porukalla Kuusamossa Karhun kierroksesta noin 27 km pätkä. Syyskuusssa oli myös koulussa oppilaskunnan puheenjohtajavaalit ja mut siis valittiin meijän yläasteen puheelnjohtajaksi.

10 LOKAKUU
Lokakuu starttas mun synttäreillä 1.10. Syyslomaksi mentiin perheen kans Pyhätunturille ja sieltä jäin sitte suoraan Rovaniemelle tettiin. Olin tetissä mun entisessä päiväkodissa ja koko viikon yötä Saaralla. Oli tosi mukavaa ja just mulle sopiva paikka, koska tykkään tosi paljon lapsista. siinä ryhmässä, missä olin, ne lapset oli 3-5v niin ne oli aivan ihania! Oli tosi haikeeta lähteä pois sieltä ku ne lapset tuli halaamaan mun jalkoja ja sanomaan "Sara ethän sie vielä lähe? Tuuthan sie ens viikollaki?" 

11 MARRASKUU
Marraskuussa myin mun vanhan kameran ja viikkoa myöhemmin mun uus vauva tuotiin kotiovelle. Keskustassa oli joulukauden avaus ja kävin siellä ihan pikasesti pyörähtämässä ennen reenejä ja nappasin parit rakettikuvat. Muistaakseni marraskuussa kävin eka kertaa Puljulla skeittaamassa. Koko kuukausi oli jotenki tosi stressaava koulussa ja mulle iski joku väsymys enkä yhtään jaksanu panostaa. Marraskuu oli tosi masentava ja pimee ku se jouluintoilukaan ei ollu vielä alkanut.

12 JOULUKUU
Joulukuu. No mitäs siitä nyt sanois. Jouluvaloja ja joululauluja jokapuolella ja kaikki intoilee joulusta ja stressaa lahjoista. Olihan sitä luntaki vähän jossain välissä, mutta kaikki suli pois ja nyt on jo ihan harmaata ja kurasta. Koulussa oli itsenäisyyspäiväjuhla, jossa pidin puheen (joo selvisin hengissä) ja soitin pianoa meidän musiikin ryhmän esityksessä. Oon käyny aika paljon skeittaamassa ja jouluomalla on oikeestaan vaan hölläilly kotona. Nyt ollaan kuitenki Noran kans Vuokatissa ja uusivuosi vietetään täällä ja tarkotuksena ainaki ois käydä paljon rinteessä.

Siinä olis jollaki tavalla tiivistettynä mun vuosi 2013. Monet sanoo että tää vuosi oli ihan huippu ja paras pitkään aikaan. Toisaalta oon samaa mieltä, mutta on tässä vuodessa ollu ne huonotki puolensa. Päälimmäisenä on jääny mieleen Gran Canarian reissu ja kesän pesisleirit! Ja tottakai Rovaniemellä on aina ollu mukava päästä käymään ja moikkaamaan kavereita. Huomasin muuten noita kollaaseja tehdessä kuinka paljon mun hiukset on kasvanu! :D Verrataa vaikka noita huhtikuussa ja joulukuussa otettuja kuvia. Huomenna sitte eletään vielä täysillä vika päivä tästä vuodesta ja toivotetaan vuosi 2014 tervetulleeksi! Hyvää uuttavuotta kaikki ihanat! ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Comment, please! :)