14.8.2014

Very long time no see

Long time no see! Kesälomaki on ehtiny jo loppua ja mäkin oon siirtyny lukioon opiskelemaan ja niin paljon kaikkea ehtiny tapahtua mistä täällä blogin puolella en oo ilmotellu vielä. Tää kesä oli tosi ihana, ehtiin kokee monta asiaa ja päällimäisinä mieleen jäi Helsingin reissu Ninnin kanssa ja sulatto. Silti ihan aina kesän jälkeen on sellanen fiilis, että ei oo tehny mitään kesällä mitä on ollu suunitelmissa, mutta ens kesänä sitten ja nyt ainakin oppiin, että kannattaa hakea niihin kesätöihin vähän aikasemmin niin ehkä mahdollisesti ehtii saada jotain rahaakin lomalle! Nyt tosiaan koulujakin ehtiny olla lähes viikko ja Raahen lukio vaikuttaa kivalle, vaikka näin alussa kaikki on niin uutta ja meidän luokka vaikuttaa tosi mukavalta. Nyt tähän postaukseen heittelen jotain kuvia siltä reissulta lomalta kun Ninnin kanssa 5 päivää oltiin kahdestaan Helsingissä. Ja Helsinki tuntu niin isolta ja suurelta tähän Raaheen verrattuna, että meillä oli tosi huippua siellä! Oltiin suuniteltu tota reissua yli puolivuotta ja se oli meidän sellanen "ei tuu kummiskaan toteutumaan"- unelma, mutta alettiin järkkäileen se hyvissä ajoin ja olihan siinä vähän säätämistä kuten se, että 2 alaikäistä ei saa ilman mitään lupalappuja olla hotellissa yötä ja liput yms. Mutta hyvin selvittiin reissulta ihan paria vastoinkäymistä lukuunottamatta, mutta haluan kyllä pian takasin on se senverran kiva kaupunki ja siellä on niin paljon tekemistä ja nähtävää.
lintsi
Ekana päivänä kun tultiin helsinkiin yöjunalla oltiin noin 9 tuntia oltu junassa ja oltiin aivan väsyneitä ja meillä kesti hotellin etsimisessä melkeen 3 tuntia joten kun se löydettiin niin ei oikeen tehty heti moneen tuntiin mitään joten mulla ei ole ekalta päivältä kunnolla kuvia joten laitan näitä tokan päivän kuvia lintsiltä. Suunistettiin sinne heti aamulla kun se aukes ja illalla 10:n aikoihin tultiin pois.
oofoooodkingisumujensiltalintsiday over
roberts coffeeYhtenä aamuna käytiin testaamassa hostellin aamupala, ja oikeastaan joka aamu käytiin syömässä se jossain muualla tai sitten väsättiin itse jotain tai ainakin yritettiin nimittäin siitä piti maksaa 7euroa joka kerta. Kolmantena päivänä suunattiin itikseen shoppailemaan. itisartsy hietsuIllalla päätettiin lähtä käveleen sinne helsingin keskustalle päin ja vähän ympäriinsä ja käytiin kattomassa hietsun rantaa hienoine auringonlaskuineen. Ja kuultiin edellispäivänä että helsingissä oli menny meriveden lämpötilan ennätys rikki ja se vesi oli kyllä aika lämmintä tuolla vaikka oliki yö.
hietsuaamupala such amazeJa sitten lähtöpäivänä mentiin aamupalalle rautatieasemalle samalla kun käytiin viemään laukut säiliöön valmiina oottamaan illalla lähtevää junaa ja päätettin myös, että viimesenä päivänä käydään kaikki sellaset nähtävyydet mitä on pakko nähdä katsomassa esim. eduskuntatalo ja tuomiokirkko.
eduskuntatalononeroforumnineroforumarizona.
arabiaan tuomiokirrkkooUntitled byebye helsinki

Oli kertakaikessaan tosi hyvä reissu ja olihan toki hetkii, että oli ihan maalais olo kun oli vaikeuksia joissaki ihan pienissä ja arkisissa asioissa kuten vaikka hissin käyttö:D Mutta selvittiin ehjänä ja monta muistoo rikkaampana.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Comment, please! :)