28.12.2012

Colorfull

joulu-12 ja sekalaisia 133 joulu-12 ja sekalaisia 149 joulu-12 ja sekalaisia 154

Tsau! Taas pitkästä aikaa. Eilen Sara oli yötä ja enimmäkseen vaan möhöttiin koneella ja alotettiin haastepostaus ja se onkin jo ihan loppu metreillä (: Tehtiinhän me tietty muutakin kun vaan datailtiin, tästä se ilta koostui:

Datailua, haastepostausta, spotifyn kuuntelua, epämääräistenkuvien ottamista, Joch Hutercshonia, Youtubea, Saran yllätys mikrobrowniet, jumpineita, kylmää saunaa, ja sen lämmitämistä, lumisota saunassa, lumihangessa juoksentelemista avojaloin, höpöttelyä, väsymistä, leffaa (aamunkoi)

kaikkea tota ja varmasti muutakin.. nukahdettiin siinä aamuviiden maissa ja äiti herätti kello yhdeltä päivällä, ja ilmotti, että tunnin päästä valmiina ja lähdetään mummolaan Mehtäkylään.. tiedäkkö sen tunteen ku antaisit ihan mitä vaan, että saisit nukkua vielä siinä lämpimäsä sängysä tunnin, tämmöset aamut ei oo ihan niitä mun lemppareita, mutta Mehtäkylään me kummiski selvittiin ihan ajoissa ja aika vasta me sieltä tultiinkin niin aattelin tulla postaileen.. latasin ekan kerran kuvat flickrin kautta ja hermot meni kun onnistuin jotenki lataamaan kuvia päälekkäin ja kaikkea mahdollista, mutta jos mä seuraavalla kerralla osaisin ladata paremmin.. ja HUOM: postausideat on aika vähissä niin ehdotelkaa mitä voisin vaikka kuvata ja millaisia postauksia voisin tehdä, ihan kaikki kelpaa ja haasteetkin on kivoja niin että.. :)
+Oiskohan liian myöhäistä tehdä joululahja postausta (:?

♥:lla Nora6 kommenttia :

 1. joululahjapostausta mä ainakin toivon ! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat hiukset! :)

  Mun blogissa on menossa Aussien hiustuotearvonta. Osallistujia on vielä aika vähän, joten voittomahdollisuus on aika hyvä. :) Tervetuloa osallistumaan:
  Aussie-hiustuotearvonta

  Ja hyvää uutta vuotta jo näin etukäteen! :)

  -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Okei käyn kattomasa, ja hyvää uuttavuotta!

   Poista

Comment, please! :)