27.12.2012

Last 361 days


Oon nähny tämmösiä postauksia monissa blogeissa ja musta ne on kivoja. Joten tässä olin mun vuosi 2012.

TAMMIKUU

Tammikuu meni lentopalloa pelaillessa ja tuli käytyä myös Rovaniemellä. Noralla olin yötä ja ainaki kuvista päätellen oli hauskaa :D

HELMIKUU

Helmikuulta oli tosi vähän kuvia. Lunta oli ja pihalla pyörin kameran kanssa paljon mutta melkeen kaikki kuvat oli sitä samaa tylsää...

MAALISKUU

Hiihtolomalla käytiin Rukalla ja siellä kattoon Haloo Helsinkiä. Koulussa oli joku ulkoilupäiväjuttu ja tehtiin kameralumiveistos.

HUHTIKUU

Huhtikuussa oli Noran 14v synttärit ja käytiin myös pelaileen vähän lentopalloa Lempäälässä C-tyttöjen SM-turnauksessa.

TOUKOKUU

Toukokuusa oli aika paljon kaikkea. Käytiin joukkueen kanssa Torniossa, Syötiin kesän ekat pehmikset, Käytiin Zeppeliinissä, katottiin jääkiekkoa ja kuvailtiin vähän kaikkea. Turhaa ja ei-niin-turhaa.

KESÄKUU

Kesäkuussa oli Powercup Lahdessa. Se oli mun eka poweri ja oli ihan sairaan hauskaa. Datailtiin Noran kanssa ulkona, kun tuhannet sääsket piiritti meitä. Kävin Rovaniemellä Saaralla ja skeittasin pikkuserkkujen kanssa. Voitte vaan kuvitella kuinka hyvä olin.

HEINÄKUU

Heinäkuussa Oli tuomarileiri Varkaudessa ja sielläki ihan huippua ja sain paljon uusia kavereita. Perheen kanssa käytiin Ruotsissa, Sälenissä etsimässä puroja. :D  Mentiin laivalla ja tulomatkalla istuttiin 2 päivää autossa. Kesällä tuli myös pelailtua paljon biitsiä Pikkulahdella.

ELOKUU

Elokuussa kävin elämäni ensimmäisen kerran vaelluksella. Oltiin perheen kanssa kolme yötä Kuusamossa Karhunkierroksella ja käveltiin semmoset 35 km. Noran kanssa oltiin Taskun saarella yötä ja taas kävin Rovaniemellä. Nyt tuntuu hassulta että edellisestä kerrasta oli vaan 2 kuukautta mutta se tuntuu oikeesti tosi pitkältä. Ja sinne on aina ikävä.

SYYSKUU

Syyskuussa Rovaniemellä (again). Ostin Converset. Käytiin paljon kuvaan. Kaupunkiseikkailu seiskaluokkalaisten kanssa. Ja lentopalloa  ja soutelua Vilppulassa.

LOKAKUU

Syysloma vierähti Maltalla ja olihan kuun alussa mun synttäritki.

MARRASKUU

Marraskuussa kävin ekaa kertaa Hipussa(kahvila, jos joku ei sitä tienny), otettiin hirmusen paljon valokuvia. Koulukuvauksetki oli ja oltiin Tinnin ja Lotan kanssa Noralla yötä ja oli ihan mahtavaa!

JOULUKUU

Joulukuussa lisää hippuilua. Ja itsenäisyyspäivän minilomalla pääsin kolmeen kuukauteen Rovaniemelle. Tai no Tervolaan Saaran mummolaan. Se on melkeen Rovaniemellä. Syötiin "pienet" jätskiannokset, pelattiin Sanajahtia ja Slenderiä, kuvailtiin, oltiin koko ajan omeglessa, pelattiin vähän lisää Sanajahtia, syötiin ihan hirveesti kaikkea, pelattiin taas Sanajahtia ja vielä ihan vähän Sanajahtia.  Mutta vielä on pari päivää joulukuuta jäljellä ennen kuin vuosi vaihtuu.

♥: Sara

P.S. Lahjapostaus on tulossa kunhan saan kaikki lahjat kuvattua


4 kommenttia :

Comment, please! :)