16.6.2014

Uutuuksia taas

212 219 217 222
Eilen palasin kotiin Rovaniemen reissulta ja päätin tulla nyt lisäämään teille vaan parit kuvat mun ostoksista. Palaillaan sitte myöhemmin muiden kuvien kanssa!

Kommenttiboksi on taas vaihteeksi hiljentyny melkeen kokonaan. Jos se johtuu siitä että ette oo tyytyväisiä blogin sisältöön tai jos teillä on jotain muuta huomautettavaa niin kommenttia vaan koska ei me osata kehittää tätä blogia mitenkään ilman teidän neuvoja. Eli risut ja ruusut ón molemmat oikein tervetulleita! Muistakaa myös että ollaan aina avoimia uusille postausideoille joten niitäki saa laittaa tulemaan! :)

4 kommenttia :

 1. olis kiva jos teijjän postauksista näkyis enemmän teijjän persoonallisuus. tällä hetkellä postaukset menee pitkälti saman kaavan mukaan. vaihtelu ois kivaa: videoita, pelkkiä asukuvia, haasteita, mielipidekirjotuksia, reseptejä tai diy-juttuja, teemapostauksia (postaus on selvästi yhden idean ympärillä, eikä vaan monesta asiasta yhteen nidottu koostmus, joka kertoo mitä ootte tehny postaustauon aikana), polyvore tai weheartit inspispommeja, wish list.... mitä vain!
  pelkällä hyvällä tämän sanon! tää blogi on tosi kiva ja kuvat hyvälaatusia! ootte molemmat nättejä ja fiksun olosia tyttöjä, sekä selvästi myös luovia. sitä luovuutta näkymään myös blogin puolelle, niin erotutte massasta eduksenne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinäki kiitos ihan huippuhyvästä kommentista! Tiiän että blogin siältö on aika ykspuolista koko ajan, koska monien "erikoisten" juttujen tekeminen vie paljon aikaa mutta nyt ku on loma nii ehitään niihinki panostaa! :) Joten varmasti nyt kesän aikana on tulossa kaikkea erilaista. ja kiitos paljon! :)

   Poista
 2. tehkää postaus siitä, mitä blogeja ite seuraatte :)

  VastaaPoista

Comment, please! :)