10.6.2013

Don't worry just let me blow all of your grey clouds away


Viimeviikolla olin torstaista sunnuntaihin pelaamassa lentopalloa Mikkelissä. Eli oltiin siis joukkueen kans Power Cupissa. Se on ainaki Suomen suurin junioreiden lentopalloleiri/turnaus [ maailman suurin nuorten lentopalloturnaus, niinkuin eräs ano korjasi :D ]. Tänä vuonna se järjestettiin siis Mikkelissä ja ens vuonna olis vuorossa Raahe. En kyllä tajua, miten ne kaikki ihmiset ja melkeen 300 kenttää mahtuu tänne... Se nähään sitte vuoden kuluttua. Mutta, jos nyt vielä muutama sana tämän vuoden Powerista. Tämä oli mulle toinen Poweri ja tavallaan uus joukkuekki oli. Tällä joukkueella en ollu siis ennen pelannu vaikka kaikki oli kyllä muuten tuttuja. Meidän seuran kaks C-tyttö-joukkuetta siis yhdistettiin nyt Poweriin.
jump"kaks sormee täysii ilmaan..."
Torstaina oli siis aikanen herätys ja kuuden aikaan lähdettiin sitte ABC:ltä ajelemaan Mikkeliä kohti. Iltapäivällä oliki eka peli ja sieltähän tuli heti voitto kotiin. Illalla mentiin vielä Mikkelin torille avajaisiin, jossa esiintyjänä oli Aste. Konsertin jälkeen katottiin vielä vähän aikaa sellasta beach volley näytösottelua. Sinne torille oli kannettu lentopallokentän kokonen ja puoli metriä korkea kasa hiekkaa niitä pelejä varten.
avajaiset beachvolleyy astee
Pelit meni tosi hyvin ja hävittiin kaikista peleistä (yhteensä noin10) vaan yks. Loppusijoitus oli sitten 9. , johon mun mielestä ainaki voi olla aivan tyytyväinen, koska joukkueita oli meidän sarjassa 62. Säät oli ihanan aurinkoisia ja lämpimiä ja vaan yhtenä päivänä sato vettä. Kuumuudesta johtuen kyllä jouduin pari peliä vaan makaamaan kentän laidalla, koska oli niin huono olo. Lauantaina Mikkelin jäähallilla järjestettiin kisabileet, eli powerilaisille tarkoitettu disko. Mentiin sinne muutaman joukkuekaverin ja Jennyn kans. Esiintyjänä oli Redrama, mutta mulla ei oo sieltä yhtään kuvia, koska en viitsiny ottaa kameraa mukaan. Ihan kiva ilta oli, vaikka tytöt oikeestaan pakotti mut lähtemään. Sunnuntaina sitte pelattin kaks viimeistä peliä, jonka jälkeen lähettiin heti ajelemaan Raahen suuntaan. Oli huippu reissu, kiitos kaikille! ♥
Don't worry, just let me blow all of your grey clouds awayTyyti ja Puhti ♥
Tänään oon vaan hölläilly kotona ja purkanu laukkuja ja pessy pyykkejä. Huomenna taas kohti uusia seikkailuja leirejä. Tälläkertaa suuntana Rovaniemi. Meen ensin pariksi päiväksi Saaralle ja sitte torstaina alkaa tuomarileiri :)

2 kommenttia :

  1. *poweri on maailman suurin nuorten lentopalloturnaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä :) mietin itekki että oon ehkä kuullu et se on maailman suurin :D

      Poista

Comment, please! :)