20.6.2013

Wednesday trough my camera

Nyt on tulossa vähän erilaisempaa postausta mun osalta, nimittäin myday:tä.
MYDAY jumpiniiiSara tuli meile eilen yötä ja päädyttiin nukkumaan vaihteeksi leikkimökkiin (mun vastaväitteistä huolimatta), me ei tehty mitään erikoista, enimmäkseen lanitettiin ja kuunneltiin musiikkia (perus me). Herättiin jo jopa 11 aikaan aamulla, varmaan ensimmäinen "aikanen" herätys mulla tällä viikolla.
 MYDAY breakfastNoin puoli 12 reipastuttiin ja lähdettiin leikkimökistä ulos ja suunattiin sisälle aamupalalle.
MYDAY suihkuusitten suihkuun ja muut aamutoimet. tässä nopeesti otettu pari asukuvaa.
MYDAY asuNoin 12 aikaan lähettiin polkemaan kylälle, lähdin saattamaan Saran ja sitten käymään nopeesti vaan etsimäsä sellaista pitsikuviollista kangasta yhteen farkkuliiviin kiekkarista ja sieltähän se löytykin, huimat 40senttiä makso.
MYDAY jopoMYDAY sadepilviäja tottakai mun onneksi alko satamaan kun pyöräilin..
MYDAY kiekkariEn viihtiny kuvailla mitenkään paljon siellä kiekkarissa, mutta nämä 2 huikeeta kuvaa tuli otettua. Mulla oli tän postauksen kuvia ottaessa periaate, että kuvaan ihan kaikkea ja ihan kokoajan. Oli muuten outo olla kiekkarissa käymässä yksin, sillä yleensä aina mulla on joku mukana, ja yksinkertasesti siksi, että en tykkää lähteä oikeastaan minnekkään yksin, musta on aina vaan kivempi jos on vaikka kaveri mukana. Emmä väitä, että se ois jotenki paha mennä yksin, mutta mä oon sellanen, että en tykkää tälleen käydä missään yksin. Tai ainakin mä viellä olin tota mieltä kun mä tänään sitten olin yksin niin eihän se oikeastaan niin "tylsää" ollukkaan, vaihtelua..
 MYDAY teinipeili
Kiekkarista suuntasin pattijoen kirjastoon josta kävin lainaamassa jtn kirjaa mökille, kun lähetään tänään Siikajoelle joka on tullu perinteeks, että aina Siikajoelle mökkeilemään juhannuksena, ei mulla oikeastaan mitään sitä vastaan oo, pääsee täältä hetkeks pois. Mutta niin ei oikeen löytyny mitään joten piti tyytyä "silmät kiinni ja osota jotain kirjaa sormella"- menetelmään.MYDAY kirjastojeeHaha kuulostaapa todella kiinostavalta päivältä kun kiekkari ja kirjasto? :D No, mutta tälleen tänään, sitten kaupan kautta kotiin ja tietty alko taas satamaan vettä, kun lähtiin polkemaan.MYDAY kuulottimet
Kotona sitten odottikin jo tällänen karvanen kaveri mua sängyllä tuhisten :)
MYDAY nasu<3Tätä kirjaa mun sormi sitten päätti osottaa ja saa nyt nähä oliko hyvä vai huono..
MYDAY kirja
Ja uus Demi tuli <3! pari tuntia vierähti Demiä lueskellessa. Kävin yhdessä välissä siivomassa sen leikkimökin jossa oltiin Saran kanssa nukuttu ja näin.. huomaako, että teksti ei oikeen luista näin puoliunessa? :D sori..
MYDAY demitystä MYDAY nutturaasata sata ropisee... tälläset säät vois heittää niin kauas ku pippuri kasvaa, kesälomalla pitäis olla helteitä! Toivottavasti juhannuksena niitä sais..
MYDAY sadeAiemmin jo kertoinki siitä pitsipalasta jonka ostin ja aloin ompeleen mun farkkuliiviin sellasta pitsiosaa, mutta heti ko nora menee kokeileen ompelukonetta niin neulahan se siinä meni poikki ja tietenkään sattunu toista löytymään, joten vähän vaiheeseen jäi seki..
MYDAY farkkuliivin tekooSitten aloin pakkailemaan sinne Siikajoelle, ehkä yks inhottavimmista asioista on pakkaaminen ja sitten reissun jälkeen niitten tavaroitten purkaminen.... arg!
MYDAY pakkaamista MYDAY pakattujes
Sain pakattua, ja ehkä tuli otettua kaheksi yöks vähän liikaa tavaraa, mutta aina parempi ko on liikaa tavaraa mukana. Sitten suihkun jälkeen ajattelin kattua uusimman Carrien päiväkirjan (ja pakolliset fb,bloglovin,youtube...) ja nyt tulin tekemään tän postauksen loppuun. Kello on melkein viisi aamulla ja mä en nukaha. Mun pitäs olla hereilläkin jo melkeen 4:n tunnin päästä kun lähetään sinne mökille... eiih.
MYDAY carrien päiväkirjat<3
Mä tiedän, että tekstit ei ainakaan ollut mitään kivaa luettavaa joten sori siitä, mutta mitä muuten tykkäsittä? Ajattelin tehä tälläsen erilaisen postauksen, vaikka sen kunniaksi, että teitä lukijoita on tullu ihan todella paljon lisää ja se on vaan tosi mukava huomata, kiitti teile <3 ! Seuraavan kerran nähdään täällä blogin puolella juhannuksen jälkeen. Mukavaa juhannusta teile kaikille! (: 

12 kommenttia :

 1. aaivan iihana postaus!!! <3 näitä lisää!!! -jasmin-

  VastaaPoista
 2. tää oli hyvä, enemmän tälläsii (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että tykkäsit :) luultavasti on enemmän tulosa, tätä oli iha kiva tehäki.

   Poista
 3. minkä ikäsiä sä ja noora ootte? toosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora on 15 ja minä 14. Mutta siis molemmat ollaan synnytty 1998 eli mennään 9 luokalle syksyllä :)

   Poista
 4. Likelikelikelikee (: Tosi kiva tää postaus (: Tämmössii jaksaa hyvin lukkee ja mielenkiintosäilyy hyvin :p Kuvatki oli tosi mukavia (: Lissää tälläsii :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha! Hyvä että tykkäät :) Mä just aattelin, että meni kyllä ihan penkinalle tää postaus ko ihan puoliunessa tein.. :D

   Poista
 5. Kiva postaus!

  http://lyricsofmylife-elisa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Comment, please! :)